Ασφάλεια Συναλλαγών

Στην gadgetgalaxy.gr, η ασφάλεια των συναλλαγών σας είναι προτεραιότητά μας. Ακολουθούμε υψηλά πρότυπα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία αγορών σας είναι ασφαλής και προστατευμένη. Παρακαλούμε διαβάστε τις πληροφορίες παρακάτω για να γνωρίζετε πώς προστατεύουμε τις συναλλαγές σας.

1. Ασφαλείς Πληρωμές

Οι πληρωμές σας πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς πύλης πληρωμών (VIVA Wallet) που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την προστασία των προσωπικών και χρηματικών σας δεδομένων. Όλες οι πληρωμές είναι κρυπτογραφημένες για εξασφάλιση μέγιστης προστασίας.

2. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή και προστατευμένα σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες περί προστασίας δεδομένων. Δεν διανυσματοποιούμε, δεν πωλούμε, και δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

3. Παρακολούθηση Συναλλαγών

Κάθε συναλλαγή παρακολουθείται προσεκτικά για εντοπισμό ανωμαλιών ή απάτης. Εάν υπάρξει οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα, η ομάδα ασφαλείας μας θα προβεί σε άμεση δράση για προστασία των συμφερόντων σας.

4. Αναφορά Απάτης

Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα ή υποψία απάτης στην ηλεκτρονική σας αγορά. Θα εξετάσουμε άμεσα το ζήτημα και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα.

5. Συμβουλές για την Ασφαλή Αγορά

  • Χρησιμοποιείτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης.
  • Ελέγχετε την ασφάλεια του υπολογιστή και του προγράμματος περιήγησής σας.
  • Αποφεύγετε τη χρήση δημόσιων υπολογιστών για ευαίσθητες συναλλαγές.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Πελατών μας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την gadgetgalaxy.gr για τις αγορές σας.

Gadgetgalaxy.gr – Η Επιλογή για Υψηλής Ποιότητας Τεχνολογία.